Kliniken

Telefonbokning

För att smidigare hitta ditt djur i vårt register då du ringer och bokar tid, berätta gärna djurets journalnummer så vi snabbare kan hitta det i vårt register. Du hittar journalnumret antingen på vaccinationspåminnelserna som kommer på posten eller mail, i vaccinationsboken eller så ringer du helt enkelt och frågar!

Inför besöket

  • Ta gärna med vaccinationsintyg/pass.
  • Misstänks att ditt djur har en smittsam sjukdom, lämna hunden utanför eller i bilen tills du anmält er och det finns ett mottagningsrum ledigt. 
     
  • Inför operation (och vid överenskommelse) bör djuret vara fastande 12 timmar, vatten är ok att dricka. Gnagare skall dock inte vara fastande då de har så snabb ämnesomsättning.
  • Vid betalning tar vi endast kort eller kontanter.

Anmälan

När du kommer till oss anmäler du dig alltid i receptionen. Är det ditt första besök behöver vi registrera dig och ditt djur i vår dator. Det är därför bra om du har med dig ditt djurs registreringsbevis/pass eller liknande. Har du hund vill vi alltid att du väger den. Du får sedan vänta på din tur antingen i ett av våra fyra mottagningsrum eller i väntrummet.

Mottagningsrum

I mottagningsrummet blir ditt djur undersökt av veterinären. Är det bara fråga om en vaccination eller kloklippning är det kanske någon av våra djursjukvårdare som hjälper dig.

Förberedelserum

I förberedelserrummet förbereder vi ditt djur inför operationen. Här utförs också mindre ingrepp såsom  sårvård och öronspolningar.

Tandhörna 

I vår tandhörna utför vi professionell tandrengöring, tandröntgen samt extraktioner av dåliga och skadade tänder.